Hallå, Tom Cruise? Jo det var Hollywood calling, du ville ju gärna göra en rymdaction av något slag, eller hur? Jo vi har en grej åt dig. Ja, självklart får du köra coola maskiner och bli jagad av bomber och sånt. Ursäkta? Njae vita tajta byxor är kanske inte så praktiska i den här rollen… Vi kanske kan fixa ljusgrått, skulle det vara ok? Jo handlingen, det är det vanliga med jordens undergång och radioaktiva zoner och sånt, MEN vi har lagt in Xenu och nedsövda rymdvarelser som kraschlandar på jorden också! Nähä… Nä… Hemskt mycket ursäkt… Ja men vi kan göra om det till någon slags okänd röst på en annan planet. Eller måne. Och så kan vi söva ned människor som får krascha istället. En svart man med svarta glasögon? Ja… vi skall väl kunna få in det på något sätt… Slåss med dig själv? Ja för fan, handlingen är ju helt väck vid det här laget så det skall väl funka. Om vi bara lägger in något på slutet som du läser och som låter så där djupt liksom.