Är det Brad Pitt? Ja, hej det var Hollwood här igen… Jo vi har en grej som du kanske vill fixa. Nej, det tar inte så lång tid. Det mesta är klart redan, vi ska bara stoppa in dig i lite random klipps av krig och terrorister och sånna saker. Jo visst, du kan behålla skägget. Och håret. Ursäkta? Tja,… vi kanske kan lägga till någon ökensand där du kan vara inoljad. Handling? Du jag får återkomma om det… Men typ världskrig och sånt. Hur menar du nu? Zombier och kvalster och hjärnor och konstiga dialekter? Ja det blir ju en nästan helt annan film då… Ja men där har du en poäng, vi kan göra ett par filmer! Du vi hör av oss när vi hittat en kreativ manusomskrivare.

NOT:
Ett av kvalstren har recenserats på riktigt, av Vetenskapspedagogen:
http://vetenskapspedagogen.se/sv/artiklar/handen-i-pannan-en-nordrecension-av-world-war-z#comment-147